LogoHeader2lat

LogoHeadermobilna

  • Početak
  • Za pacijente
  • Praćenje zadovoljstva pacijenata

Praćenje zadovoljstva pacijenata

Poštovani pacijenti,

U Institutu za plućne bolesti Vojvodine prati se nivo vašeg zadovoljstva pruženim uslugama. Cilj nam je da saznamo čime ste zadovoljni i u kojoj meri, šta je uzrok vašeg nezadovoljstva i šta se, po vašem mišljenju, može i mora poboljšati. Šta očekujete od zaposlenih, šta cenite, a šta im zamerate? Kakvo je vaše mišljenje o kvalitetu usluga koje su vam pružene i u kojoj su meri ispunjena vaša očekivanja?

Svoje zadovoljstvo, odnosno nezadovoljstvo, kao i predloge za poboljšanje, možete iskazati u knjizi utisaka, putem kutije za primedbe i popunjavanjem anketnog upitnika.

Na svakoj klinici gde se lečite na vidljivim i dostupnim mestima nalaze se knjige utisaka i kutije za primedbe, a anketa se sprovodi svake godine u novembru.

Vaša zapažanja, komentari i predlozi obrađuju se i analiziraju, a služe u svrhu preduzimanja mera kojima će se situacija poboljšati, odnosno eliminisati izvori nezadovoljstva. Na taj način, a na obostrano zadovoljstvo, u mogućnosti smo da obezbeđujemo kvalitet usluga adekvatan vašim zahtevima i očekivanjima.

Izveštaj o zadovoljstvu pacijenata radom Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, specijalističko-konsultativne preglede i dijagnostičku obraduSlužbe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja, specijalističko-konsultativne preglede i dijagnostičku obradu

Izveštaj o zadovoljstvu pacijenata bolnićkim lečenjem

FaLang translation system by Faboba
Put doktora Goldmana 4
21204 Sremska Kamenica
Srbija

Telefon: +381 (0)21 480 5100
Fax: +381 (0)21 527 960
Call centar: 066 880 5312
Imenik lekara (xlsx)

Elektronska pošta: ipbvojvodine@gmail.com
Internet adresa: www.ιinstitut.rs

PIB: 100804605
MBR: 08042462
JBKJS: 02567